您现在的位置:童秀网小学教育网小学英语小学英语试卷小学六年级英语试卷外研版小学六年级英语下册期中测试卷

外研版小学六年级英语下册期中测试卷

09-29 14:00:33| http://www.ertong6.com |小学六年级英语试卷|人气:661
外研版小学六年级英语下册期中测试卷小学六年级英语试卷,

一、请从‖栏中选出︱栏的答语,将序号写在题前的括号里。

                        I                                                            II

(   ) 1. When are we going to eat?                          A.OK!Let’s go.

(   ) 2.What time is it ?                                          B. Yes, they are.

(   ) 3.What are we going to do ?                         C. It’s twelve.

(   ) 4.Are these ducks hungry ?                           D. At half past twelve.

(   ) 5. Let’s go under that tree, OK?                      E. We’re going to walk around the lake.

(   ) 6.What do you want?                                    F. It’s four dollars.

(   ) 7. Can I help you?                                             G. I’m playing football.

(   ) 8. How much is it?                                        H. I want some bananas.

(   ) 9. Here you are.                                            I. I don’t know

(   )10、What are you doing?                                J. Thank you.

 

二、英汉互译。

 

1. 漂走   _________              2. out of  ______________

3. be careful  __________         4. mess ___________

5. everyone __________           6. 错误的_________

7. 汉堡_____________            8. balloon _________

9. picnic __________              10. birthday _________

 

三、选择正确的译文。

 

(   )go down the hill                    A. 举行一次生日晚会                                             

(   )come to the station                 B. 在水中游泳

(   )swim in the water                  C. 享用你们的美餐

(   )have a picnic                      D. 下山

(   )have a birthday party               E. 在湖的周围散步

(   )play chess                        F.下棋

(   )walk around the lake               G. 捡起苹果

(   )enjoy your meal                   H. 十二点半

(   )half past twelve                    I. 举行一次野餐

(   )pick up the apples                 J. 来到车站

 

四、选择填空。

 

(     )1. He wants to _______ rice. 

A. eats       B. eat       C. eating       D. drink

(     )2. We are going to have a picnic _____ half past twelve 

A. at          B. on        C. in           D. from

 (     )3. I had a very funny day ______Saturday.  

A. in          B. on         C. at          D. from

(     )4. She is _____ things for your birthday.  

A. buys        B. buy       C. to buy       D. buying

(     )5. Can he ______this bag?   

A. carrys       B. carry      C. carrying     D. to carry

(     )6. I am _____ Daming’ s birthday card. 

 A. make        B. making    C. makes      D. makeing

(     )7. I am ____some photos.  

A. send          B. sends     C. sending     D. to send

(     )8. He can_____ basket ball very well.

 A. play          B. plays      C. playing      D. to play

(     )9. Come and _____ us. 

 A. to help        B. helps      C. help        D. helping

(     )10. It’s going to be ____ soon.  

A. windy         B. rain        C. snow 

(     )11. What do you want to drink, juice or tea?  

A. Yes, I do.    B. No, I don’t.   C. Juice, please. D. Oh, dear!

 

(     )12. What do you want to eat?  

A. cola         B. vegetables    C. Book       D. water

(     )13. How much is the hot dog? 

 A. Two   B. Three dollars   C. Four hot dogs   D. One hundred Yuan

(     )14. Is it really a dog? 

 A. Yes, it isn’t          B. No, it is          C. No, it isn’t 

(     )15. These ducks ___ very hungry.  

A. is                  B. are              C. am         D. be

(     )16.Daming is _______a birthday party

 A. haveing             B. have            C. had      D. having

(     )17.He’s starting to cross _____ a car is coming.

         A. and               B. but            C. for         D. so

(     )18.What do you want to drink?

         A. a cola             B. a hamburger      C. a hot dog

 

五、连词成句。

 

1. hot, dog, I, a, some, and, want, noodles

                                                    .

2. do, what, you, want, eat, to

                                                     ?

3. your, meal, enjoy, please

                                                     .

4. thirteen, it’s, and, forty, dollars, cents

                                                      .

5. I, you, help, can

______________________________________            ?

6. going ,we , to, are, a, picnic ,in, have, park ,the.

__________________________________________________.

7.birds, singing, in, are, tree the, the

__________________________________              ___.

 

8. ducks, eating ,are, the, picnic

                                                      

9. had, funny, I, a, on, Saturday, day, very

________________________________________         __.

10. going, when, you, to, are, have, lunch

                                                       

 

六、句型转换。

 

1. I want a hamburger.   (对画线部分提问)

________ do you _______?

2. It’s thirteen dollars and twenty-five cents. (对画线部分提问)

   ______   ____ is it?

3. We are going to eat at half past twelve. (对画线部分提问)

_____ are we going to _____?

4. It is really a dog. (改为一般疑问句)

_______  ______ really a dog?

5.I can carry everything (改为否定句)

I _____   ______ carry everything.

 

七、阅读短文,完成下列表格和回答。(要求数字用英语表示)

 

Ms Smart and Ms Green went to a supermarket this morning. They bought lots of food and fruits. Can you help them to sum up(合计) the food and fruits? And how much did they spend?

 

$1.2

$2

$1.1

$2.8

Ms Smart

One kilo

six kilos

nine

five

Ms Green

two kilos

one kilo

six

six

Total(总数)

(   ) kilos

(   ) kilos

(    )

(    )

1.How much are two kilos of bananas?           dollars and       cents.

2.How much are three kilos of oranges?          dollars .

3.How much are the colas?                     dollars and        cents.

4.How much are eight hamburgers?             dollars and         cents.

 

八、阅读短文完成句子。

 

Dear Laura,

Thank you for your letter. We are so glad to be your pen friends. We are English, but we have lived in China for a long time. We have lots of Chinese friends here. They asked us to invite you to come here.

I like flying kites. I bought many Chinese kites. Look, there’s a photo of me. I’m holding a dragon kite. Amy’s hobby is collecting Barbie dolls. She has got many Barbie dolls.

We are waiting for your coming.

From,

Sam and Amy

 

1. Laura is Sam and Amy’s                                  .

2. Sam’s hobby is                                          .

3. In the photo, Sam is                                      .

4. Collecting Barbie dolls is                                   .

 

九、阅读理解: 判断正误(T 或F)。

 

My name is Lucy. I’m from China but now I live in London .There is a very large Chinatown in London .I went there for Spring Festival with my grandparents. At night we saw a lion dance .The lion danced in the street .It was red and gold .There were beautiful lights everywhere .There was music, too. We had a great time.

(     ) 1.I live in China.

(     ) 2.I went to London with my parents.

(     ) 3.The lion was red and gold.

(     ) 4.We saw a dragon dance.

(     ) 5.We saw the beautiful lights and listened to music.

十、写作。

 

下周就是儿童节了,写一写你下周的打算吧。

                                                                                             

                                                                                         

                                                                                      

                                                                                    

                                                                                         

                                                           参考答案

 

一 1-5 DCEBA  6-10 IHFJG

二 1.fly away 2.往外。。。 3. 小心 4. 脏乱 5.每个人 6.wrong 7.hamburger 8. 气球 9.野餐10. 生日

三 DJBIAFECHG

四 1.B 2.A 3.B 4.D 5.B 6.B 7.C 8.A 9.C 10.B 11.C 12.B 13.B 14.C 15.B 16.D 17.B 18.A

五 1.I want a hot dog and some noodles.

2. What do you want to eat?

3. Enjoy your meal please.

4. It's thirteen dollars and forty cents.

5. Can I help you?

6. We are going to have a picnic in the park.

7. The birds are singing in the tree.

8. The ducks are eating picnic.

9. I had a very funny day on Saturday.

10. When are you going to have lunch?

六 1. What/want   2. How/much   3.When/eat   4.Is/it   5.can/not

七 Total:Three / Seven/ Fifteen/ Eleven

1.     two forty  2.six  3.sixteen fifty  4.twenty-two  5.forty

八 1.penfriend   2.flying kites.  3. holding a dragon kite  4.Amy's hobby

九 1.F  2.F  3.T  4.F  5.T               十 略

关键字:小学六年级英语试卷,六年级英语试卷分析,小学英语试卷